INDEX


KERKO
SPONSOR
Deshiron te jesh sponsor?
Lutemi njoftoni nepermjet pyetesorit.
Do te mbajme me kenaqesi kontakt me ju, sa me shpejt te jete e mundur.

FALENDEROJME

Cili është roli i punonjësit social në psikiatri?

Punonjesi social vlereson mjedisin social dhe situaten e pacientit dhe familjes. Ai konstaton situaten ekonomike dhe ndermjetson ndihmen  me sherbimet e tjera,si institucioner te ndryshme, Qendrat Komunitare, OJF-te, qendrat ambulatore etj per te plotesuar nevojat e pacientit dhe familjes. Punonjesi social mbron gjithashtu te drejtat e pacientit dhe familjes (advokaci). Ai ndjek procesin e rehabilitimit dhe vlereson se si mjedisi social ndihmon ne pavarsine e pacientit per ta riintegruar ate ne jeten sociale.Adresa: Rruga Thoma Kacorri, Nr 40 Tirane
E-mail: info@cshm.al
CESHTJE E SHENDETIT MENDOR